Панаирно настроение в Peugeot Пловдив


2014-09-26

Топ оферти за бизнеса от Peugeot Пловдив.

Център Peugeot - Пловдив предлага широка гама от леки и лекотоварни автомобили, сред които всеки може да намери това от което има нужда. По случай Пловдивския панаир предлагаме специални оферти на своите клиенти:

22% отстъпка за Peugeot Boxer. Един доказал се през годините професионалист с товароносимост до 4 т и товарен обем до 17 куб.м. Офертата важи за 44 автомобила на склад с богат избор на товарни обеми.

Големи отстъпки и подарък Автокаско за Peugeot 308 на склад. Автомобил, който спечели безапелационно титлата Автомобил на годината за Европа благодарение на своя изящен дизайн и иновативни технологии. Имате възможност да се запознате и с комби варианта - Peugeot 308 SW, който съчетава стилът и иновативността на хечбека с голямо и функционално вътрешно пространство.

Премиера на новия Peugeot 508. Агресивният му, но стилен дизайн и високото качество на материалите в интериора ще ви оставят без дъх, а иновативните бензинови и дизелови двигатели и новите автоматични скоростни кутии ще ви накарат да усетите шофирането по нов, много по-изискан начин. Заповядайте на премиерно представяне и лично ще се убедите в изключителните му качества.

За повече информация и конкретна оферта, заповядайте в център Peugeot - Пловдив на ул. " Васил Левски" 143 или се обадете на 032 / 908 000.

РазпродажбаТест на 508

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

032 908000

СФА - Пловдив
ул. Васил Левски 143
Пловдив

Принтиране на контактите