Застахователни огледиКакво е важно да знаем при ПТП

Всички знаем, че пътни инциденти се случват постоянно и водят до стрес и поредица от извънслужебно ангажирани часове. Променящите се изисквания и практики при оформянето на документацията за настъпило застрахователно събитие затрудняват всички нас.


Akуратността, с която е описано събитието, е от значение, за да може застрахователят да вземе най-правилното решение за покриване разходите по ремонта на Вашия автомобил. Понякога неточности при обработване на документите могат да предизвикват за Вас финансови разходи, независимо чия е вината.


Естествено е да се опасявате, че Вашият автомобил Пежо никога няма да бъде същият, а удоволствието от управляването му е загубено завинаги. Автомобилът Ви се нуждае от един задълбочен и цялостен преглед, заради възможните скрити повреди, настъпили при инцидента, засягащи в много случаи и Вашата сигурност.


Няма съмнение, че никой не познава Вашия автомобил Peugeot така, както го познаваме ние. Ето защо Ви препоръчваме да се свържете с нашите специалисти, които:


1. ще извършат професионално детайлен преглед на автомобила и
2 .ще Ви консултират компетентно при оформяне на документацията пред застрахователя.

Нашият ангажимент към Вас
Вие сте в правото си да получите най-доброто обслужване за Вашия автомобил.
В сервиз Peugeot поверявате автомобила си на квалифицирани техници, специално обучени на автомобили Peugeot. Обучението им е непрекъснато, а практиката – ежедневна, затова техните умения и информация за автомобилите са най-актуални.
Ние гарантираме използването на оригинални части Peugeot. Бъдете сигурни, че частите, които използваме, са точно същите, които са монтирани на Вашия автомобил на поточната линия. Затова даваме гаранция от една година за извършените в сервиз Peugeot ремонти.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

032 908000

СФА - Пловдив
ул. Васил Левски 143
Пловдив

Принтиране на контактите