Peugeot Assistance - Вашата щастлива звезда


За да ви следва тя винаги и навсякъде, е достатъчно просто да запомните Зеления номер на Peugeot Assistance.

Безплатна услуга за автомобилите Пежо в гаранционен срок.

Peugeot Assistance осигурява:

Денонощна пътна помощ: 0 - 24ч., всеки ден, включително в почивни и празнични дни. Бързо отзоваване при повикване: средно време за пристигане на пътната помощ 30 мин. Авариен автомобил за пътна помощ: повредите, за които това е възможно, се отстраняват на място.

Прецизна диагностика: благодарение на професионализма на техниците от Peugeot. Развита мрежа за пътна помощ: 86 автомобила, разположени в 60 града в цялата страна. Можете да се свържете с Peugeot Assistance от България на телефон 0 800 11122, на цената на един градски разговор.

Европейско покритие: услугата се предоставя на територията на страните от Европейския Съюз и на други държави*, след набирането на тел. (+359) 2 85 58 106.
* Ако настъпилата повреда не позволява самостоятелно придвижване на вашия автомобил и не може да бъде отстранена за 1 ден, Peugeot Assistance ви предлага:
Автомобил на ваше разположение: предоставяне на оборотен автомобил за срок до 4 дни.
Възможност за настаняване в хотел: в случай на отдалеченост на повече от 100 км. от вашето постоянно местоживеене, в границите до 61 евро с ДДС по централния курс на БНБ за нощувка за един пътник и максимум за 3 нощувки.

*Азорски острови, Мадейра, Андора, Република Хърватска, Гибралтар, Исландия, Израел, Лихтенщайн, Македония, Монако, Норвегия, Сан Марино, Швейцария, Турция.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

032 908000

СФА - Пловдив
ул. Васил Левски 143
Пловдив

Принтиране на контактите